Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1564 Posty
Maniak

Spoko, mogłem być o właściwej godzinie, a tak, no cóż... Jeszcze będzie pogoda, a tam jest fajnie . Wbiłem się w sam środek tego zamieszania i zauważywszy, że mój strój wyraźnie odbiega stylem od strojów reszty towarzystwa "ą, ę", chciałem opuścić dyskretnie strefę garniturów wchodząc do "szklanego domu". Okazało się, że były tam najważniejsze VIP-y. Zwiedziłem sobie w ich towarzystwie wystawę, kupiłem pamiątki w sklepiku, taki przypadek . Ochroniarze patrzyli się na mnie, jak głodni na obiad. Niestety, na forum zajrzałem dopiero teraz, a jestem już obok Oslo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(smajk)
Wiking
hejos

czy ktos cos wie ?? czy cos jest organiowane w Oslo ?z forum ??
bo wiele informacji ale potwierdzenia Smajk nie moze znalezc - pozdrawia i udanego dnia - choc mialoby caly dzien padac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Jak na razie to bangla desz i chyba szybko banglać nie przestanie więc obiecany grill w parku może nie dojść do skutku. Na razie gorąco się modlimy o słoneczko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Grzes203 napisał:
Jak na razie to bangla desz i chyba szybko banglać nie przestanie więc obiecany grill w parku może nie dojść do skutku. Na razie gorąco się modlimy o słoneczko

Coś ty narobił, modlisz się o słoneczko i zaczęło padać, Bóg jest przekorny, może modlitwa o deszcz będzie skuteczna. Hmm... Norki mają podobne urządzenia do HAARP, może trzeba po polsku, z flaszką do operatora, może włączy na parę godzin.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(smajk)
Wiking
hejos
moze ktos cos organizuje ?? ktos ma checi na dzis ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok